Cum funcționează

Pasul 1
Impasul
Ai observat o senzație de disconfort pe care o resimți în mai multe arii ale vieții tale (profesională, personală, ca părinte/frate/copil). DIsconfortul poate fi un gând sâcâitor, o senzație fizică persistentă și supărătoare, certuri dese cu cei din jur, senzația de a fi copleșit/ă, depășit/ă, etc.
Resursele pe care le-ai folosit până acum in momente dificile nu mai dau roade. Tristețea este uneori prea mare pentru tine, teama te copleșește uneori, spui lucruri pe care apoi le regreți, ai izbucniri emoționale pe care nu le înțelegi. Îți dorești să afli mai multe despre tine și felul în care ești “construit/ă”
Copilul tău are uneori comportamente pe care îți este dificil să le înțelegi și să le accepți.
Pasul 1
Pasul 2
Decizia de a vorbi cu mine
Ai decis că ai vrea să vorbești cu un psiholog. Ai cercetat pe internet și consideri că eu te-aș putea ajuta.
Îmi scrii la rubrica de “Contact” sau îmi trimiți un mail direct, îmi dai câteva detalii și stabilim prima întâlnire.
Împreună vedem cum ne potrivim, la ce vom lucra și decidem detaliile colaborării noastre. Vei primi un document cu informații, consimțământul informat și aspecte practice despre felul în care lucrez eu.
Pasul 2
Pasul 3
Ne apucăm de treabă
Setăm obiective clare, definim ceea ce vrei să obții și stabilim împreună ce este posibil. Înțelegem cum vom ști atunci când obiectivul va fi fost atins. Definim rolul fiecăruia dintre noi pentru a ști clar ce este de lucrat. Lucrăm la obiectivele pe care ni le-am propus.
Pasul 3
Pasul 3a
Periodic evaluăm progresul nostru și ne gândim dacă obiectivele au fost atinse, dacă mai sunt de actualitate sau trebuie înlocuite cu altele, etc.
Pasul 3a
Pasul 4
Rezolvarea impasului
Scopurile pe care ni le-am propus au fost atinse și decidem să încheiem sau să continuăm să lucrăm cu alte scopuri.
Pasul 4

Cum te pot ajuta

O temă foarte prezentă în viața mea a fost și este identitatea mea ca femeie. Să fii femeie este ceva specific, implică niște aspecte unice care fac traiul feminin să aibă anumite caracteristici. Doar noi putem fi mame, soții, fiice, prietene, femei de business, single moms, working moms… întelegeți unde bat. Clarificarea rolurilor, găsirea identității proprii și încadrarea în peisajul social sunt elemente ce conduc la o mai bună sănătate mintală. Mie imi place foarte mult să contribui ca și alte femei să găsească rolurile care li se potrivesc cel mai bine și le fac cât mai fericite.

Locuitul în țări străine este o experiență care te îmbogățește pe multe planuri, însă te supune și la multe încercări. Cu o largă experiență personală și profesională de psiholog expat, te pot ajuta să faci față dezavantajelor acestui stil de viață și îți pot oferi un spațiu sigur în care să explorezi sentimente, gânduri și elemente legate de șocul cultural. De multe ori, experiența ieșirii din zona de confort este influențată de aspecte mai generale ale personalității fiecăruia și de optica personala, caz în care putem lucra împreună ca acestea să ajungă să lucreze în favoarea ta.

Să devii părinte este o experiență pentru care nu te pregătește nimeni și nimic. Pot ajuta noii părinți să obțină noi perspective in stilul lor de parenting, îi pot ghida către a construi o relație solidă și bazată pe încredere cu copiii lor și către a crește copii fericiți și echilibrați. În anumite cazuri, informația despre dezvoltarea si psihologia copilului ajunge pentru ca părintele să găsească noi resurse și idei. Alteori, este nevoie ca părintele să lucreze la aspecte ce țin de propria persoană și de perspectiva proprie asupra vieții pentru a putea să își ajute copilul să crească. În ambele cazuri, vom decide împreună cum sa lucrăm astfel încât sa obții ceea ce ai nevoie.

Cu toții avem punctele noastre forte și trăsături pe care dorim să le modificăm. Pot ajuta spre a obține noi abilități, spre a le șlefui pe cele care așteaptă să fie utilizate la potențial maxim, sau pot doar să ascult și să te ajut să ai mai multă claritate asupra unor aspecte ale vieții tale.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tehnologiei în domeniul meu este posibilitatea de a lucra cu oamenii la distnță prin intermediul internetului, oferindu-le astfel ajutor și opțiuni pe care, altfel, nu le-ar fi avut. Pentru românii din străinătate acesta este un avantaj deosebit, fiind mai simplu uneori, și, de ce nu, mai ieftin, să aibă acces la servicii psihologice în acest fel. Ofer posibilitatea de a avea ședințe prin videocall, prin Skype, FaceTime sau Zoom. Datorită aspectelor legale și administrative, pot ține ședințe doar cu clienți localizați în Uniunea Europeană.

Limbi străine: Engleză, Spaniolă.

Ședințele durează 60 de minute.

Tariful standard: 140 RON / 30 € / 800 CZK. Se pot face reduceri pentru studenți și în situații speciale.